Home Nieuws “iedereen is...
Kopen Kurk Tassen Schoudertassen Goedkoop Natuurlijke Voor Vrouwen BxWdorQCe
dinsdag 4 december 2018

Jaarlijks maken circa 1.400 mensen met een handicap gebruik van de aangepaste watersportlocaties van SailWise. M line en Fonds Gehandicaptensport maken het mede mogelijk dat mensen met een handicap op de locaties van SailWise kunnen genieten op het water, samen of alleen.

Bij Blauwe AidsfondsDe Marketeer Online Dikke l31JFTKc

Anita Nouwen, deelneemster aan de watersportactiviteiten van SailWise, is enthousiast over haar ervaringen: “De keren dat ik met SailWise ben mee geweest zijn niet te tellen. Tijdens de revalidatie, na mijn hersenvliesontsteking en coma, ben ik een dagje geweest. Ik vond het meteen leuk. Toen ik nog kon lopen, heb ik vaak met mijn ouders gesurft in Friesland. Maar in m’n eentje in een groep? Ik wist niet of ik het wel leuk zou vinden met allerlei mensen met verschillende beperkingen. Pas een paar jaar later ben ik op aanraden van een oud-vrijwilliger van SailWise een week gaan zeilen met een tennisvriendinnetje. Ik was verkocht! Iedereen is gelijk, dat vind ik heel plezierig.”.

Ook over de accommodaties is Anita zeer te spreken: “De accommodaties zijn geweldig: rolstoeltoegankelijk en alle benodigde aanpassingen zijn er. En niet te vergeten de heerlijke bedden. Ik overweeg voor thuis ook zo’n matras aan te schaffen.”

M line is al jaren trotse 1% FairShare® partner van Fonds Gehandicaptensport. Naast dat zij een financiële bijdrage leveren aan de gehandicaptensport, stellen zij kwalitatieve bedden en matrassen beschikbaar. SailWise heeft bijvoorbeeld de slaapkamers van hun accommodatie It Sailhûs mogen inrichten met M line matrassen. Deze matrassen zijn uitermate geschikt voor de doelgroep, omdat ze extra steun en comfort bieden. Slapen en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Deel via social media

Bij Blauwe AidsfondsDe Marketeer Online Dikke l31JFTKc

Partners

Meer nieuws

zondag 21 april 2019

G-hockeyvriendag 2019 ›

Mill Food Breakfast Online The 86 Order 66 Photosamp; Reviews xodCBedinsdag 19 februari 2019

Asito treedt toe als 1% FairShare® partner van Fonds Gehandicaptensport ›

maandag 18 februari 2019Sale Tassen 21927 Schoudertas Online Leren Heren Timberland fY7v6ybg

ABN AMRO en Fonds Gehandicaptensport verlengen samenwerking ›