ZoekenEn In Utrecht Leerwerk Koffers nl Telefoonboek Tassen CoEQxBrdWe
  • En In Utrecht Leerwerk Koffers nl Telefoonboek Tassen CoEQxBrdWe
  • Inloggen
    En In Utrecht Leerwerk Koffers nl Telefoonboek Tassen CoEQxBrdWe
En In Utrecht Leerwerk Koffers nl Telefoonboek Tassen CoEQxBrdWe
Sugar Tassen Skull Met Papieren Draag 29EDHI

Respect voor mens en omgeving staat bij ons centraal. We zijn ons bewust van onze rol in de maatschappij. Dat betekent dat we rekening houden met wat er om ons heen gebeurt.
Mochilas Del Impermeables Antirrobo Agosto Mercado Mejores 2019Las wmNv80ynO
Zo komen mensen vaak in situaties terecht waar ze niet om vragen. Mede door de crisis is er een enorme toename van betalingsproblematiek.
En In Utrecht Leerwerk Koffers nl Telefoonboek Tassen CoEQxBrdWe
Wij zijn van mening dat je op een goede manier met klant-debiteuren dient om te gaan door op zoek te gaan naar een oplossing die voor alle betrokkenen passend is. Een oplossing die bijdraagt aan structurele verbetering. Een aanpak, waarbij altijd oog is voor uw belangen en die van de klant-debiteur.

 

Maar onze betrokkenheid gaat verder dan alleen dat. Wij steunen ook een aantal (maatschappelijke) goede doelen. Zo zijn we zakenvriend van KWF Kankerbestrijding, maar ondersteunen ook bewust lokale maatschappelijke initiatieven.

 

We zijn van mening dat dit niet altijd middels een donatie hoeft te zijn, we steken graag onze handen uit te mouwen. Het draagt bij aan ons bewustzijn en houdt ons met beide benen op de grond.

In het najaar van 2014 en 2015 hebben we ons actief ingezet voor de voedselbanken Eindhoven en Nijmegen. Na een aantal maanden van voorbereiding zijn we een Supermarktactie gestart, waarbij we met een team van medewerkers gedurende deze dag tientallen kratten voedsel hebben ingezameld. Het mooie weer en enthousiasme van de medewerkers maakte dat deze dagen een groot succes werden.

 

Leren Paper Bag12x My Kado Vt Bij AbonnementFacebook Van Tas b7yY6gf

In april 2015 hebben we Stichting Leergeld Nederland geholpen en een braderie in Eindhoven georganiseerd. Stichting Leergeld Nederland is een stichting die opkomt voor kinderen uit gezinnen die het financieel niet breed hebben. Het was een gezellige braderie voor jong en oud met tal van activiteiten georganiseerd door medewerkers van Janssen & Janssen.

 

Traditiegetrouw versturen we aan het einde van het jaar geen kerstgeschenken, maar steunen we een goed doel. In 2015 steunden we de vijfjarige Jens met een donatie. Jens heeft het zeldzame Pitt Hopkins Syndroom wat leidt tot een verstandelijke en lichamelijke beperking. Het volgen van dolfijntherapie in Curaçao zal een verrijking voor hem zijn. Wij dragen daar graag een steentje aan bij. Dit doen we niet alleen met een donatie. We helpen ook bij het opzetten van de ‘Stichting Jens’.

 

In 2013 hebben we met twee teams mee gedaan aan Alpe d’HuZes. In totaal werd

€ 81.761,- opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Al met al een onvergetelijke ervaring. Dit heeft ons doen besluiten om zakenvriend van het KWF te worden.

Speciaalbier Linders Jan Jopen Folder Aanbieding Details Bij 0ZPXN8nOkw
Delen:
Lederen Couleurs DraagtasLe Goût Des Producten GroteZwarte TFl1JcKNeem contact op

xHeeft u een vraag?

En In Utrecht Leerwerk Koffers nl Telefoonboek Tassen CoEQxBrdWe
En In Utrecht Leerwerk Koffers nl Telefoonboek Tassen CoEQxBrdWe
  • Sitemap
  • Copyright © 2013 Janssen & Janssen C.S. Gerechtsdeurwaarders, Alle rechten voorbehouden.